Välkommen till fotograf Sara Flodin Jisfälts site med arbetsprover.
Lördagen den 9 december 2023 - klockan 02:10
Reportage:


Fika med din hund

Cilla Danielsson är hundpsykolog & tycker att hundägare ska fika mycket med sina hundar. Läs om varför hon tycker att det är en sådan bra aktivitet.

Läs mer
Webb-TV & Reportage:


De kan rädda liv i vatten

Förra helgen träffades Sveriges topp i livräddning för att träna inför kommande vattenprov för Landseer, Leonberger och New Foundlandshundar.

Läs mer
Reportage:


Egen bok om viltspår

Thomas Tillström bestämde sig för att själv ge ut en bok som han skrivit. Han berättar om processen & ger tips till den som funderar på att göra samma sak.

Läs mer
Reportage:


Viktigast för valpen

Har du skaffat valp? I Hundetablissemangets stora valp-reportage tipsar hundpsykolog Kicki Fellstenius om hur du ger valpen en bra start i livet.

Läs mer
Enkät:


Ger du paket till hunden?

I dag är det äntligen julafton & de flesta har väl köpt något paket, men ger du även din hund julklappar? Några kändisar i hundvärlden berättar om hur de gör.

Läs mer
Reportage


En till Svensk hundklubb

Få känner till Svenska Hundklubben som bland annat arrangerar lydnadstävlingar, har prov i sök & spår samt ett eget sommarläger.

Läs mer
Nyheter:


Räddande hundar igång

Utbildningen av räddningshundar har försenats kraftigt av Coronapandemin. Förra helgen drog träningen igång igen trots att mycket är osäkert angående kommande prov.

Läs mer
Reportage & WebbTV:


Förbättra era hundmöten

Tycker du att det är svårt att hantera situationen när du och din hund möter en annan hund? Hundinstruktör Emma Lundgren ger tips på hur du kan förbättra dessa möten.

Läs mer
Nyhetsreportage:


Bygger sitt eget hundsim

Sara Nyberg Hansson förverkligar sin dröm om att ha ett hundsim för sitt egna intresse och den kommande veckan beräknas poolbygget vara klart.

Läs mer
Nyheter:


Deklarera för hunden

Det börjar bli dax att lämna in årets deklaration. Yngve Gripple på Skatteverket ger information till hundbranschen.

Läs mer
Reportage, Webb-TV


Patent på konstgjord nos

György Horvath har med hjälp av sina hundar framställt en mekanisk "nos" som känner av äggstockscancer & har nu fått patent på den.

Läs mer
Nyhetsreportage:


Lyx med lugn på nyår

Många är beredda att betala tusentals kronor för att få en lugn nyårsnatt ihop med sin hund. Denna helg har 320 hundar bott med sina ägare i Clarion Hotell på Arlanda.

Läs mer
Webb-TV & Reportage:


Bäst på räddning

En räddningshund är utbildad att söka rätt på människor i rasmassor. Mia Lindbloms Putte är räddningshundarnas svenska mästare.

Läs mer
Reportage & Webb-TV:


En hundhall till klubben

Fagersta Brukshundklubb byggde 2012 en egen hundhall som bidragit till en stark ekonomi, ökat medlemsantal och framtidsplaner. Ingemar Elfstöm tipsar den klubb som vill bygga en egen hall.

Läs mer
Nyheter, webb-TV


Inte bara vackra Pudlar

På Pudelnationalen har Pudlar ställts ut, men även tävlat i lydnad, agility och rally. Utställningsdomaren Bruno Nodalli från Italien konstaterade att Pudlarna höll hög kvalité.

Läs mer
Copyright: TidningenHundetablissemanget